Het adres voor car cosmetics
   

 

Inname van uw Leaseauto



Lever uw leaseauto weer in met een glimlach en zonder onnodig hoge kosten!




Aan het einde van de leaseperiode dient u als bestuurder uw leaseauto weer schoon en schadevrij in te leveren bij uw leasemaatschappij. Doet u dit niet dan krijgt u meestal een veel te hoge eindafrekening van uw leasemaatschappij voor het reinigen en het eventueel herstellen van de schade aan uw leaseauto. 

Kleine krasjes, deukjes, lakschade, steenslag of een vervuild interieur kunnen voor een lease-maatschappij een reden zijn om u  een hoge eindafrekening te sturen. Deze gebruikersporen kunnen wij voor een laag bedrag voor u herstellen. 

Om die reden is het altijd verstandig om uw leaseauto eerst door ons te laten inspecteren voordat u deze gaat inleveren bij uw leasemaatschappij. Hiermee voorkomt u nare verrassingen achteraf. 

Welke diensten kan Autopoetserij Bakker voor u uitvoeren: 

Grondig reinigen van het interieur

Gaatjes en krassen verwijderen uit het dashboard

Brandgaatjes verwijderen uit de bekleding

Vlekken verwijderen uit de bekleding

Grondig reinigen van het exterieur

Gebruikerskrasjes verwijderen

Deukjes herstelen

Eventuele schade repareren 

Na deze behandeling kunt u uw leaseauto met een gerust hart inleveren bij uw leasemaatschappij zonder dat daar een vervelende en hoge eindafrekening achteraan komt. 

Gebruik maken van deze service? Maak een afspraak. Bel 06-17701118 of info@autopoetserijbakker.nl 

Bovenstaande diensten kunnen op locatie uitgevoerd worden of in onze vestiging in Apeldoorn 

Hieronder vindt u een voorbeeld van een innamerapport wat de leasemaatschappij invult bij de inname van een leaseauto. Onderstaande leaserijder moest voor de inname van zijn leaseauto een bedrag van € 1500 euro bijbetalen op de eindafrekening. Deze schade hadden wij voor minder dan de helft kunnen repareren. Eerlijk en betaalbaar dat is de werkwijze van Autopoetserij Bakker.