Autopoetserij Bakker

Het adres voor car cosmetics

 

Het totaal pakket

Exterieur & interieur: het compleet reinigen van uw auto van binnen en van buiten wat houd dat in?

Het polijsten van de lak en kleine krasjes verwijderen. Dit wordt vooraf besproken. Daarna wordt de lak in de was gezet. De instappen worden gereinigd en de motor wordt gereinigd ( op eigen risico en als u dat wilt ). De wielen worden gereinigd (bij licht metalen velgen worden deze gedemonteerd en ook de binnenkant grondig gereinigd. Remklauwen en naven worden bij gespoten. Dit geeft een mooie frisse inkijk) en de banden in de glim gezet. De niet mee gespoten bumpers worden in een coating gezet, zodat deze ongeveer 3 maanden blijven glimmen. Het interieur wordt gereinigd. De hemel wordt schoon gemaakt en de auto wordt grondig uitgezogen. De kunststofdelen worden schoongemaakt en opgefrist. De ramen worden van binnen en van buiten schoon gemaakt. Dit alles heeft als resultaat dat uw auto weer als nieuw eruit ziet.

Prijzen op aanvraag

Het Exterieur pakket

Naast het totale pakket is het ook mogelijk om alleen het exterieur van uw auto te laten doen. Hierbij wordt de lak gepolijst en tevens in de was gezet. De wielen worden gereinigd (bij licht metalen velgen worden deze gedemonteerd en ook de binnenkant grondig gereinigd. Remklauwen en naven worden bij gespoten. Dit geeft een mooie frisse inkijken) en de banden worden in de glim gezet. Verder worden niet mee gespoten bumpers in een speciale coating gezet, zodat ze lang blijven glimmen (ongeveer 3 maanden). Tot slot worden de ramen van buiten gereinigd. 


Prijzen op aanvraag

Het interieur pakket

Het interieur: hierbij wordt alleen de binnenkant van uw auto grondig gereinigd. De bekleding wordt gereinigd en de auto wordt grondig uitgezogen. Verder wordt de hemel schoongemaakt en alle kunststofdelen (dashboard e.d. ) worden gereinigd en opgefrist. De ramen binnen worden gereinigd.

Prijzen op aanvraag. Voor penetrante geuren als hondenlucht moet de auto eerst gezien worden. Prijs op aanvraag na inspectie van de auto.


Het wax pakket

Nadat uw auto volledig is gepolijst kunnen wij u nog een extra Wax behandeling aanbieden. Dit is een speciale lak verzegeling voor uw autolak om de diepe glans en kleur te behouden. Een Wax Guard behandeling zorgt er voor dat de lak van uw auto langer in optimale conditie blijft en dat vuil en insecten zich veel minder aan uw lak kunnen hechten. Prijs op aanvraag.


Buiten het poetsen en polijsten van uw auto kunnen wij u ook cosmetische reparaties aanbieden:

 

Velgen reparatie

  50 euro per velg


Koplampen Polijsten

25 euro per koplamp


Stoffen bekleding reparatie

 


25 euro voor een gaatje. Meerdere gaatjes tegen een gereduceerde prijs.


Steenslag reparatie


 
Gehele voorzijde van de auto voor 100 euro


Uitlaat polijsten
Afhankelijk in welke staat uw uitlaat verkeerd vanaf 15 euroKunststof bumpers en lijsten reparatie


Vanaf 25 euro


Spot-repairprijs op aanvraag / in overleg

Suur hiervoor een mail met een duidelijke foto of kom langs voor een prijs op maat.


Uitdeuken zonder spuiten (UZS)


Afhankelijk van de deuk vanaf 75 euro